Într-o lume în care scandalurile domină, o poveste de iubire neașteptată a făcut valuri în inimile românilor. Margareta Clipa, consacrata interpretă de muzică populară, a dezvăluit un secret ce părea să fi fost ascuns bine: iubirea pentru nașul ei de cununie, Gheorghe Cusiac.

Relația dintre Margareta și Gheorghe nu este o poveste obișnuită. Amândoi au simțit o atracție de neexplicat, dar viața i-a adus pe drumuri separate.

Deși Margareta spune că ar fi vrut să se căsătorească cu Gheorghe la vârsta de 20 de ani, mama lui a văzut-o ca pe o tânără cântăreață, departe de a fi mireasa perfectă pentru fiul ei inginer. „Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă și mi-a spus: «Să-mi lași băiatul în pace, că el e inginer!»”, rememorează Margareta.

Din amanți, în mirii surpriză

Ironia sorții a făcut ca Gheorghe să devină nașul de cununie al Margaretăi. Însă, în inimile lor, focul pasiunii nu s-a stins. Chiar în timpul pregătirilor pentru nunta Margaretăi, cei doi și-au dat seama că sentimentele lor sunt prea puternice pentru a fi ignorate.

„Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca țiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitații au crezut că vin la ziua mea de naștere. Au rămas stupefiați când au aflat că ne-am căsătorit”, împărtășește artista.

Declarațiile lui Gheorghe, dovada unei iubiri fără sfârșit

Pentru Gheorghe, Margareta a fost mereu acea femeie specială. A trimis flori în secret, sperând că într-o zi, dragostea lor va fi acceptată de toți. „Ea nu știe, dar eu nu am văzut o altă fată mai bună și mai potrivită pentru mine. O simt ca în anii tinereții. Să te apropii de o persoană și să ai acel tremurat, pleacă din suflet, e un sentiment foarte frumos”, mărturisește Gheorghe.