Cadavrul unei femei de 31 de ani a fost descoperit într-un geamantan în parcarea unui complex rezidențial din Oradea. Alerta a fost dată de un bărbat care a simțit un miros neplăcut. Victima a fost identificată ca fiind Henriett Toth, originară dintr-o localitate la o oră distanță de Oradea. Procurorii au stabilit că femeia a fost ucisă cu câteva zile înainte de descoperire, prezentând leziuni severe la cap, coaste rupte și rupturi pulmonare. Ancheta indică faptul că aceasta ar fi fost omorâtă în bătaie și apoi ascunsă în geamantan.

În paralel, sora victimei a fost găsită sechestrată și bătută într-un apartament din apropiere, fiind dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Doi suspecți- un bărbat și o femeie- au fost reținuți de poliție și sunt investigați pentru implicarea lor într-o rețea de proxenetism. Locatarii complexului rezidențial au declarat că zona este cunoscută pentru activități de prostituție.

Ancheta continuă pentru a dezvălui motivele din spatele crimei oribile și pentru a clarifica implicațiile suspecților în această situație.