Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit recent la Antena 3 ce destin avem în funcție de karma noastră. Folosind o metodă simplă din astrologia indiană, el a explicat cum putem calcula karma zilei noastre de naștere.

„Karma este suma tuturor greșelilor dintr-o viață anterioară, iar cei cu karma 0 nu au apucat să facă greșeli. Cei cu karma 1 trebuie să învețe să fie independenți și să acționeze singuri, în timp ce cei cu karma 2 trebuie să învețe să lucreze în echipă și să ofere ajutor celor din jur.

Karma 3 este despre folosirea creativității, în timp ce cei cu karma 4 sunt provocați să fie mai ordonați și să lucreze mai mult. Cei cu karma 5 trebuie să învețe să valorifice timpul la maxim, iar cei cu karma 6 să-și asume responsabilitățile familiale.

Karma 7 implică evoluția spirituală, în timp ce cei cu karma 8 trebuie să își gestioneze banii cu mai multă responsabilitate. Karma 9 este despre ajutorarea celor din jur și practicarea altruismului”, a detaliat Mihai Voropchievici.

Astfel, conform acestor explicații, fiecare dintre noi are un drum al destinului marcat de karma noastră, iar înțelegerea acestei influențe poate fi crucială pentru a ne îndrepta spre o viață mai împlinită și armonioasă.