Claudiu Molnar se află din nou în mijlocul durerii, fiind lovit de o altă tragedie la scurt timp după ce și-a condus soția pe ultimul drum. La doar câteva săptămâni de la pierderea celei care i-a fost alături, make-up artistul Anca Molnar, care a pierit în urma unei lupte îndelungate cu cancerul, Claudiu a primit o nouă lovitură cruntă.

Anca Molnar, cunoscută drept make-up artistul vedetelor, s-a stins din viață la doar 35 de ani, după o luptă dificilă cu boala. Cu toate că primea vești bune de la medici și era convinsă că va învinge cancerul, soarta a decis altfel. Pentru Claudiu Molnar, evenimentele nefericite nu se opresc aici.

În urma recentei pierderi a unui apropiat de-al familiei, Claudiu a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, exprimându-și durerea și disperarea în fața acestei noi lovituri. „Ieri am pierdut un coleg și un prieten drag. Bianca, însă, soția lui a pierdut susținerea, siguranța și stabilitatea copiilor lor. Noi ne dorim să simtă cât mai puțin tragică și bruscă pierderea tatălui lor și vom încerca să-i ajutăm cu tot ce ne stă în putere, însă avem nevoie și de susținerea voastră. Pentru toți cei care doresc și pot să ni se alăture, lăsăm datele bancare ale soției” a fost mesajul cutremurător transmis de Claudiu Molnar.

După postarea tristă a lui Claudiu Molnar, internauții au răspuns cu mesaje de condoleanțe și gânduri bune pentru familia îndurerată. Oamenii au arătat compasiune și tristețe față de situația nefericită în care se află Claudiu Molnar, care nu își revine din șocul provocat de moartea soției sale. Mesajele de susținere nu au întârziat să apară, demonstrând solidaritatea și empatia comunității online în fața acestor tragedii.

Din păcate, durerea lui Claudiu Molnar continuă să se adâncească, iar evenimentele tragice par să se abată asupra lui cu o repeziciune cumplită. Oamenii transmit condoleanțe și gânduri de sprijin familiei îndurerate, exprimându-și regretul față de pierderea unui alt tânăr prea devreme plecat dintre noi.