Cristina Demetrescu a făcut previziuni pentru nativii care se bucură de noroc la bani în săptămâna 1-7 iulie 2024. Astrologul a subliniat că planeta Neptun retrogradează în zodia Pești, iar semnele zodiacale trebuie să fie cu picioarele pe pământ.

Luna Nouă în Rac aduce o înnoire a casei pentru nativii din zodia Berbec. Schimbări în locuință, o posibilă mutare sau venirea unui nou membru în familie sunt aspecte favorabile în această perioadă.

Pentru cei din zodia Taur, se conturează o atracție către o mașină frumoasă sau dorința de a urma cursuri care să își pună în valoare abilitățile. Discuțiile despre o casă de vacanță pot reapărea în această săptămână.

Gemenii pot beneficia de o energie pozitivă în plan financiar, fiind favorizați de câștiguri provenite din idei, premii sau alte surse. E o perioadă în care pot face bani și să își folosească mintea în mod eficient.

Pentru nativii din Rac, se anunță o perioadă de deconectare de la confuzie și oboseală, cu idei noi și o imagine bună în fața celor din jur. Succesul este posibil, mai ales dacă se așteaptă cu încredere la ceva.

Leii sunt încurajați să facă ordine, atât în plan fizic, cât și subtil. Curățenia în casă sau în subconștient poate aduce bucurie, iar descoperirea unor lucruri uitate sau pierdute poate fi un motiv de satisfacție.

Fecioarele pot avea parte de noi prietenii, întâlniri plăcute și reorganizări de grupuri. Este o perioadă favorabilă pentru a lega relații și pentru a deschide sufletul către necunoscuți. Chimia cu o persoană dispusă să asculte poate fi deosebit de benefică.

În plan profesional, Balanțele se bucură de reușite și succes, ajungând să devină persoane cheie pentru comunitatea lor sau pentru familie. Relația cu autoritățile poate fi una favorabilă, iar obținerea unei autorizații poate fi posibilă în această perioadă.

Pentru Scorpioni, este momentul unei reconectări la sinele divin, prin credință și spiritualitate. Focusează-te pe dorințele tale și lasă-le să treacă prin credință, căci aici se ascunde micul noroc, îngerul tău.

Săgetătorii sunt încurajați să se adapteze la noul din viața lor, concentrându-se pe idei, proiecte active și profituri. Este important să se concentreze doar pe aspectele esențiale și să lase deoparte bruiajele care îi pot epuiza.

În ceea ce îi privește pe Capricorni, aceștia pot atrage oameni de partea lor și pot realiza alianțe sau împăcări favorabile. Succesul în dezbateri și câștigurile din procese sunt aspecte favorabile în această perioadă.

Vărsătorii se pot bucura de o perioadă bună pe plan medical, cu soluții noi și relaxare. Starea de bine este prezentă, iar ideile și gândurile creative pot fi valorificate în domeniul profesional.

Peștii pot avea parte de îndrăgostiri, aflarea unei sarcini sau de reușite prin intermediul copiilor. Ideile creative și artistice sunt favorizate în această perioadă, fiind oportunitatea perfectă pentru a petrece timp de calitate și a se relaxa.