Înmormântarea actriței Ileana Stana Ionescu, care a îndurerat pe toți cei care au cunoscut-o și apreciat-o, este amânată din motive personale. Fiul său, Andrei Ionescu, care se afla în America, trebuie să revină în țară pentru a-și lua rămas bun de la mama sa. Cariera remarcabilă a Ilenei Stana Ionescu a adus numeroase momente de bucurie și emoție publicului său, iar moștenirea sa artistică va rămâne mereu vie în inimile tuturor celor care au avut ocazia să o admire.

Andrei Ionescu a explicat că întoarcerea fiului său în țară a complicat organizarea ceremoniei funerare, dar că speră ca totul să se desfășoare cât mai curând posibil. Până atunci, cei care au cunoscut-o pe Ileana Stana Ionescu sunt invitați să participe la omagierea acesteia la capela cimitirului Bellu Catolic.

“Nu știm când va avea loc înmormântarea. Îl aștept pe fiul nostru să vină din America din nou. A fost aici, a văzut-o vineri, dar sâmbătă el a plecat. Nu știu dacă Ileana l-a recunoscut, căci nu mai recunoștea pe nimeni, dar s-a uitat la el și a zâmbit, iar el a îmbrățișat-o. Eu m-am ocupat de acte, mâine, de la ora 10 la ora 14, cei care au iubit-o pot veni la capela cimitirului Bellu Catolic ca să-și ia adio de la ea”, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!.

Moartea regretatei actrițe a stârnit numeroase reacții emoționate din partea colegilor de breaslă și a prietenilor apropiați. Aceștia au adus un omagiu actriței, rememorând momentele petrecute împreună și impactul pe care l-a avut asupra lor. Prin calitățile sale umane și profesionale, Ileana Stana Ionescu a lăsat o amprentă puternică în industria artistică românească.

În aceste momente dificile, gândurile noastre sunt alături de familia și cei dragi ai Ilenei Stana Ionescu, iar moștenirea sa va rămâne o sursă de inspirație și admirație pentru generațiile viitoare.