Dacă te-ai întrebat cum va fi vremea de Crăciun anul acesta, meteorologii Accuweather au niște vești surprinzătoare pentru tine! Modificări de ultimă oră în prognoză ne arată o imagine diferită a vremii pentru sărbătorile de iarnă în România.

La București, deși în anii trecuți n-am avut parte de zăpadă, iarna aceasta se pare că ne pregătește o surpriză! Conform prognozelor Accuweather, bucureștenii vor avea parte de zăpadă abundentă chiar în săptămâna de dinaintea Crăciunului. Deși temperaturile vor oscila în decembrie între 3,8°C și -2,6°C, ninsorile nu vor lipsi de pe străzile Capitalei.

Însă, un alt site, meteoprog.com, contrazice aceste afirmații, prezicând că în Ajunul Crăciunului la București vom avea 5 grade Celsius ziua și -2 grade Celsius seara. De Revelion, temperaturile scad, cu maxime de 1 grad ziua și -6 grade Celsius noaptea.La Brașov, unul dintre cele mai pitorești orașe din România, deși ne-am fi așteptat la un peisaj de poveste cu zăpadă, prognoza indică temperaturi de -4 grade noaptea și 3 grade ziua pe 24 decembrie.În Moldova, la Iași, se așteaptă primele ninsori chiar în a doua zi de Crăciun, cu temperaturi de 5 grade ziua și 1 grad noaptea. Pe 26 decembrie, ninsorile vor continua, iar de Revelion, va fi frig cu -7 grade Celsius noaptea.

La Cluj-Napoca, în inima Ardealului, Crăciunul va fi marcat de precipitații și temperaturi de 4 grade Celsius ziua și -1 grad noaptea. Revelionul va aduce temperaturi similare celorlalte regiuni, cu -1 grad ziua și -7 grade noaptea.