n cadavru a fost găsit în lada patului, într-un cartier din București, zilele trecute! Iată ce noutăți au apărut între timp în acest caz.

Cine ar fi, de fapt, femeia găsită moartă într-o canapea, în București. Răsturnare de situație în acest caz oribil
Informația inițială apărută în acest caz oribil a fost că trupul neînsuflețit, găsit în lada patului, într-un apartament din sectorul 4 din București, ar fi fost al unei tinere în vârstă de aproximativ 35 de ani. Se pare că nu e așa.

Anchetatorii au primit rezultatele testelor ADN ale cadavrului și au confirmat astăzi că acel cadavru găsit în lada patului este al unei fetițe de 12 ani.

„În continuarea comunicatului din data de 05.06.2023, Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei.

În măsura în care vor fi obținute și alte date relevante pentru anchetă, acestea vor fi făcute publice în măsura în care se va considera necesar.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri”, se arată în comunicatul Parchetului.

Pe fetița decedată o chema Anamaria Constantin. Ea a dispărut în urmă cu o lună și jumătate, împreună cu mama ei, Simona Monica Iftimovici. Pe Facebook, cineva a publicat imagini cu ele.