După 14 ani de la dispariția misterioasă a avocatei Elodia Ghinescu, ultimul SMS pe care l-a trimis aceasta către soțul său, Cristian Cioacă, a fost dezvăluit. Conținutul acestuia este de-a dreptul tulburător, lăsându-l pe Cioacă fără cuvinte.

[read more]

Potrivit surselor, Elodia i-a trimis un mesaj soțului său în ziua dispariției sale, la ora 14.30, în care îi transmitea un gând final, un mesaj care i-a cutremurat pe anchetatori. Conținutul acestuia nu a fost dezvăluit public, însă se pare că a jucat un rol important în condamnarea lui Cioacă.

Converstațiile tulburătoare dintre Elodia și Cristian Cioacă

Pe lângă ultimul SMS trimis de Elodia, anchetatorii au avut acces și la desfășurătorul conversațiilor dintre aceasta și soțul său. Conform acestora, ultima convorbire telefonică dintre cei doi a fost despre divorț, fapt care sugerează posibile motive ale dispariției Elodiei.

Înainte de aceasta, avocata a făcut mai multe apeluri atât în România cât și în Suedia. În ziua dispariției sale, a fost sunată din Suedia, după care l-a sunat pe Cioacă de mai multe ori, fără succes. Ulterior, a primit un apel de la un SPP-ist coleg cu Cioacă, Daniel Zabara.

Condamnat pentru uciderea Elodiei Ghinescu

Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare pentru uciderea soției sale, chiar dacă trupul acesteia nu a fost găsit niciodată. Procesul a fost unul extrem de mediatizat, iar dezvăluirile recente au readus în atenția publicului acest caz care a șocat România.

În prezent, Cioacă se află în închisoare, însă cazul Elodiei Ghinescu rămâne unul misterios, iar dezvăluirile recente nu fac decât să adauge noi întrebări și speculații în jurul acestui caz.

Această dezvăluire aruncă o nouă lumină asupra cazului și dă naștere unor noi întrebări, astfel încât misterul dispariției Elodiei Ghinescu rămâne încă neelucidat.

[/read]