O femeie din Texas i-a permis unui om al străzii să doarmă în casa ei într-o noapte friguroasă. Femeia i-a dat mâncare caldă și a avut grijă să nu îi lipsească nimic.

Când s-a trezit a avut parte de surpriza vieții ei. Ce i-a făcut bărbatul pe timpul nopții
Bătrâna în vârstă de 66 de ani locuia împreună cu cele două nepoate ale sale în vârstă de 66 de ani. Când s-a trezit în mijlocul nopții femeia a rămas șocată de ceea ce a văzut.

[read more]

Omul străzii, pe nume Smith, a fost trezit de un zgomot puternic. El a decis să nu o trezească pe bătrână și să meargă singur să vadă de unde provine zgomotul puternic. Smith a presupus că cineva intrase în casă, dar nu a avut dreptate.

Când s-a apropiat de ușa dormitorului femeii a auzit trosnituri și a simțit un puternic miros de fum. La scurt timp, însă, întreaga casă a femeii a fost învăluită de fum, dar bărbatul a știut să reacționeze rapid. Smith a constatat că focul izbucnise de la mansardă.

Când a început să cadă tavanul camerei sale fiind cuprins de flăcări, bătrâna încă dormea. În acel moment, Smith a sărit spre ea, a ridicat-o din pat și a decis să o scoată afară.

,,Am sărit din pat și am fugit în camera ei, dar avea ceva deasupra ei”, a spus bărbatul.

Bărbatul și-a mai adus aminte că în casă erau și copii, așa că a intrat încă o dată în flăcările puternice și le-a salvat pe cele două nepoate ale femeii. La scurt timp după ce toate persoanele au fost scoase din casa veche de peste 40 de ani, totul a fost cuprins de flăcări. Festul femeii de a-l ajuta pe bărbatul de pe străzi i-a salvat viața.

Pompierii au investigat cauza incendiului, dar, potrivit rapoartelor, se consideră că incendiula pornit de la un scurtcircuit.

[/read]