Autoritățile investighează circumstanțele neobișnuite din jurul descoperirii unui vehicul îngropat pe o proprietate rezidențială situată la aproximativ 50 de kilometri de San Francisco, în Atherton, California. Mașina a fost descoperită joi dimineață de către peisagisti care lucrau la grădină pentru actualul proprietar, se spune într-un comunicat de presă al Departamentului de Poliție Atherton, citat de CNN.

„Din cauza naturii necunoscute a motivului pentru care vehiculul a fost îngropat complet, la fața locului au fost duși câinii utilizați în depistarea cadavrelor, care au avut o reacție care ne face să suspectăm că acolo s-ar afla și rămășițe umane”, se mai spune în comunicat.

masina-ingropata

Mașină îngropată descoperătă pe o proprietate din California FOTO: captură video KGO TV Tehnicienii excavează acum vehiculul și, deocamdată, nu au fost găsite rămășițe umane.

Vehiculul a fost îngropat la aproximativ 2 metri sub pământ și deocamdată au fost găsiți în interior mai mulți saci fără niciun conținut. Polițiștii cred că mașina a fost îngropată în anii 1990, înainte ca actualul proprietar să cumpere casa.

Motivul și împrejurările în care a fost îngropată mașina sunt investigate în continuare de autorități.