În ediția de joi, 25 aprilie 2024, a emisiunii Survivor All Stars, a avut loc o nouă eliminare care a stârnit rumoare printre telespectatori. Alex Delea, câștigătorul sezonului trei al competiției, a părăsit concursul după un duel strâns și greu. Cu lacrimi în ochi, Alex Delea și-a acceptat plecarea, dar a avut un mesaj emoționant pentru colegii săi din competiție.

Înainte de a pleca, Alex Delea i-a transmis lui Ștefaniei Ștefan că, în ochii lui, ea este câștigătoarea competiției și a încurajat-o să lupte pentru trofeu. Cu toate acestea, fanii emisiunii nu au fost de acord cu eliminarea lui Alex Delea și au acuzat postul de televiziune de „aranjamente”. Comentariile de pe pagina oficială a show-ului de la Pro TV au fost pline de frustrare și nemulțumire față de modul în care a decurs eliminarea și au sugerat că aceasta ar fi fost regizată pentru a favoriza un alt concurent, Zanni, câștigătorul sezonului doi.

„Episodul ăsta chiar a fost regizat!” a fost unul dintre comentariile telespectatorilor revoltați, care au considerat că eliminarea lui Alex Delea a fost o intervenție regizată pentru a favoriza un alt concurent. Alte acuzații au vizat găsirea unui „talisman magic” de către Zanni și strategiile controversate din consiliu care ar fi favorizat anumite echipe.

Cu toate acestea, producătorii emisiunii nu au comentat în legătură cu acuzațiile de „aranjamente” și au continuat show-ul conform planului. Eliminarea lui Alex Delea a generat multe dezbateri și speculații printre fanii Survivor All Stars, iar următoarele ediții promit să fie pline de tensiune și surprize.