Lili Odăgeru, o femeie din comuna Andrieșeni, trăiește zile de coșmar după ce a devenit ținta unor atacuri online și amenințări din partea unui membru influent al comunității locale. Incidentul a început după o simplă vizită la magazinul local, deținut de Ilie Urmă, un susținător al Partidului Național Liberal. După achiziționarea unor produse, printre care o sticlă de bere și coniac, Lili a fost hărțuită și umilită pe rețelele de socializare. Atacurile au escaladat rapid și au generat o stare constantă de frică și anxietate în viața femeii.

Conflictul dintre Lili și Ilie Urmă a început după ce femeia a declarat public că nu îl va susține pe Maricel Turcu în alegerile pentru funcția de primar. Tensiunile au crescut între cei doi, culminând cu aceste atacuri online care au determinat-o pe Lili să se simtă în pericol și să evite magazinul lui Ilie Urmă. Femeia a fost amenințată și hărțuită, iar aceste acțiuni au avut un impact devastator asupra vieții ei.

Pentru a-și păstra liniștea și siguranța, Lili este nevoită acum să călătorească până la Iași pentru a-și face cumpărăturile, evitând astfel magazinul lui Ilie Urmă. Decizia aceasta, deși costisitoare și incomodă, este percepută de femeie ca o necesitate pentru a scăpa de teroare și umilință.

Lili Odăgeru se simte în continuare amenințată și speră că autoritățile locale vor interveni pentru a gestiona conflictul și pentru a-i asigura siguranța. Până atunci, femeia continuă să trăiască cu frica și anxietatea generată de atacurile online și de hărțuirea de care a fost victima.