Al Bano și Romina Power au devenit din nou bunici! Celebrul cuplu muzical a primit o veste minunată, într-un moment cu totul special. Fiica lor, Cristel Carrisi, a adus pe lume a treia nepoată a cuplului.

Micuța se numește Rio Ines și a adus o nouă rază de lumină în familia lor. Al Bano a făcut anunțul emoționant într-o emisiune TV, declarând: „Sunt foarte fericit, am devenit bunic pentru a treia oară! Copilul se numește Rio Ines, este sănătos și este alături de mama și de tatăl ei”.

Cristel Carrisi și soțul ei, David Luksic, sunt împreună din 2012 și s-au căsătorit în 2016, la Salanto. Cei doi mai au două fetițe: Kay Turone și Cassia Ylenia, aceasta din urmă botezată în memoria surorii sale, Ylena Carrisi, care a dispărut misterios în 1994.

Ylenia Carrisi a dispărut la vârsta de 23 de ani, în timp ce se afla în Statele Unite ale Americii. Ultima dată a fost văzută în orașul New Orleans, pe data de 6 ianuarie 1994. Autoritățile americane investighează posibilitatea ca o femeie necunoscută, găsită moartă în Florida, să fie chiar Ylenia.

Carabinierii italieni i-au cerut lui Al Bano să le furnizeze o probă de saliva pentru a compara ADN-ul său cu cel al victimei. Potrivit presei, victima ar fi fost ucisă de către Keith Hunter Jesperson, cunoscut sub numele de Happy Face Killer, un criminal în serie condamnat pentru 8 crime însoțite de viol.

În ciuda încercărilor de a găsi adevărul despre dispariția fiicei lor, Al Bano și Romina Power continuă să se bucure de bucuriile aduse de familia lor extinsă. Noul membru al familiei, Rio Ines, va completa cu siguranță tabloul cald al casei lor, aducând și mai multă fericire și iubire în viața lor.