Pepe a acuzat recent că fosta sa soție, Raluca Pastramă, l-ar fi înșelat cu un apropiat al său, dezvăluind detalii incendiare despre relația celor doi. Despărțirea dintre cei doi a avut loc în februarie 2021, după o căsnicie de zece ani, iar Pepe a declarat că nu și-ar fi dorit să ajungă la divorț. În primăvara anului 2022, artistul s-a recăsătorit cu Yasmine Ody, o artistă de make-up, cu care are un băiețel în vârstă de aproape doi ani. Cei doi au împreună și două fete, Maria și Rosa Alexandra, din mariajul anterior al lui Pepe cu Raluca Pastramă.

Raluca Pastramă are și ea o fetiță, Maryam, din relația cu al doilea ei soț, Ibrahim Ibru. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2022 și au decis să se despartă la începutul anului 2023, însă au rămas în relații bune din dragoste pentru fiica lor. Pepe a afirmat că relația sa cu Ibrahim este una pozitivă și că fiicele lor doresc să rămână în contact cu sora lor.

Artistul a dezvăluit că a avut discuții cu Ibrahim și că a aflat despre relația acestuia cu Raluca din presă. El a menționat că a avut informații despre situația celor doi și că a încercat să atragă atenția asupra unor aspecte importante, dar comunicarea dintre ei s-a întrerupt. Pepe a exprimat dezamăgirea sa față de faptul că persoana cu care Raluca l-ar fi înșelat a fost unul dintre prietenii săi apropiați, identificat ca fiind „De Niro de Păulești”.

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru nu a fost încă finalizat, iar relația dintre cei doi rămâne tensionată. Pepe a afirmat că regretă situația în care s-a aflat și că își dorește ca copiii să rămână protejați și feriți de eventuale conflicte. Pepe a subliniat că a avut o relație pozitivă cu fiicele sale și că își dorește să le ofere un mediu stabil și armonios în care să crească.