Recent, Alexandra Duli, cunoscută pentru participarea sa în emisiunea „Survivor All Stars”, a făcut dezvăluiri emoționante în cadrul unei emisiuni la Pro TV condusă de Cătălin Măruță. După experiența sa intensă din Republica Dominicană, Alexandra a vorbit despre aspecte personale și sentimentale care au marcat parcursul ei în competiție.

În timpul emisiunii, Alexandra a vorbit deschis despre impactul emoțional al show-ului asupra sa, evidențiind și relațiile interpersonale dezvoltate în timpul competiției. Unul dintre cele mai interesante momente a fost atunci când a vorbit despre sentimentele sale față de Zanni, un alt concurent al show-ului, recunoscând o atracție profundă. Desi au fost văzuți împreună la o emisiune acum doi ani, relația lor a rămas la stadiul de prietenie.

Cu toate acestea, Alexandra a menționat că este deschisă posibilității unei relații, adăugând un nou element de intrigă în jurul personalității sale vibrante. „Eu nu am simțit-o și poate de asta nu am avut încredere. Eu cred că o femeie, dacă îi place de cineva, simte dacă o altă femeie e geloasă. Chiar nu am simțit. Da (n.r. ar vrea să aibă o relație cu Zanni), mie chiar îmi place de el. Îndrăgostită… e prea departe să spunem. Îmi place de el. Dacă chiar merge mai departe și totul e bine, nu aș spune nu. (…) Nu ne-am mutat împreună. (…) Mie îmi place că le gândește foarte mult, chiar are creier băiatul, la vârsta lui, 26 de ani. (…) Dacă el vrea să vină, să vină (n.r. Londra)”, a declarat Alexandra Duli.

Dincolo de speculațiile fanilor cu privire la o posibilă relație triunghiulară între Alexandra, Ana Porgras și Zanni, Alexandra a clarificat că nu a simțit gelozia Anei Porgras în timpul competiției. Efortul său de a fi sinceră și deschisă cu privire la sentimentele și relațiile ei a adus un nou nivel de profunzime în cadrul interviului acordat la emisiunea condusă de Cătălin Măruță.