Florin Zamfirescu s-a retras: „Nu-mi mai e dor de nimic”

Celebrul actor român, Florin Zamfirescu, a anunțat recent că se retrage din lumea teatrului și că nu mai are intenția să revină pe scenă. La vârsta de 70 de ani, artistul a decis să se pensioneze și să se dedice mai mult odihnei și familiei sale.

„Nu-mi mai e dor de nimic, pentru că m-am retras. Am doi copii care mă onorează și-mi duc numele mai departe”, a declarat actorul pentru impact.ro. Cu toate că nu i-a îndrumat pe copiii săi spre teatru, Vlad Zamfirescu și Ștefana Samfira au ales singuri să urmeze această cale, fiind probabil inspirați de pasiunea și talentul tatălui lor.

Florin Zamfirescu a făcut schimbări majore în stilul său de viață, renunțând la vicii precum alcoolul și tutunul, pentru a-și menține sănătatea. Artistul a mărturisit că, deși se confruntă cu diverse probleme de sănătate, cum ar fi colesterolul, problemele de inimă și diabetul, el urmează un tratament strict prescris de medici.

„Am grijă de sănătatea mea. Nu mai fumez de vreo cinci ani, fumam câte două pachete pe zi. Cu alcoolul nu m-a văzut nimeni amețit, dar acasă, seara, mai beam trei beri sau mai beam țuică, acum, nu. Poate doar un păhărel. Iau foarte multe pastile date de doctoriță, eu nici nu știu ce am, ea mi le dă. Am colesterol, probleme cu inima, diabet. Am de toate, dar mă mențin”, a declarat Florin Zamfirescu.

Astfel, celebrul actor român se pregătește să-și petreacă restul zilelor cu familia sa, bucurându-se de timpul petrecut alături de cei dragi și de realizările sale artistice, care vor rămâne vii în memoria fanilor săi.