Senatorea Diana Șoșoacă se consideră favorită la președinție

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat că procentele atribuite ei în sondaje sunt false și că ea se situează mult peste 25%, contrar estimărilor care o plasează la circa 5%. De asemenea, Șoșoacă a afirmat că partidul pe care îl conduce, SOS România, ar avea un procent de aproximativ 20%.

„Mulți mă întreabă dacă nu candidez. Dacă nu aș avea sprijinul poporului român, nicio televiziune nu ar da atenție nimănui. De ce îmi cere Simion să mă alătur AUR dacă au procente bune în sondaje? Uitați-vă la diferența dintre sondajele false. Singurele sondaje adevărate sunt cele făcute de SRI de 4 ori pe an. La ora actuală, sondajele arată că procentul meu este atât de mare încât ceilalți trei nu m-ar putea ajunge. Nu ar mai fi necesar un al doilea tur de scrutin“, a declarat Diana Șoșoacă.

În ceea ce privește partidul pe care îl conduce, senatorea a menționat că se așteaptă ca alegerile să fie comasate și că SOS România este cotat între 18 și 21 la sută.

„Vor comasa alegerile și oamenii vor fi plătiți să voteze cu altcineva. Se apropie alegerile și nu au niciun interes. SOS România este cotat între 18 și 21 la sută, nu a ajuns la procentele mele deoarece unii induc ideea că fac parte din AUR. O parte a sistemului care a creat AUR are nevoie de mine. De acolo și cererea lui Simion de a mă întoarce”, a completat Șoșoacă.

Referindu-se la partidul AUR, Diana Șoșoacă a făcut o serie de afirmații care indică o posibilă dezintegrare a acestuia.

„AUR este pe cale să se dezintegreze. Există un scandal între Lavric, Simion și Târziu. Au funcționat conform unor reprezentanți votați la Congres, dar nevalidați de instanță. Magistrații ar trebui să desființeze partidul. Eu nu mă voi întoarce în AUR niciodată! Se vede clar diferența de valoare între membrii partidului. AUR are nevoie de mine pentru a intra în Parlament, dar procentele sunt măsluite. Dacă sunt insignifiantă, de ce ar mai avea nevoie de mine?”, a concluzionat Diana Șoșoacă.

În ciuda afirmațiilor sale, Șoșoacă se consideră favorită la președinție și susține că procentele reale îi conferă un avantaj clar în fața celorlalți candidați.