Laura Bondari, cântăreață de renume, a fost protagonistul unui incident șocant la filmările unei emisiuni de Paște, în care a fost tratată cu brutalitate și alungată din platou de către unul dintre cameramani. Potrivit relatărilor, artista a fost înjurată și scuipată de către acesta, fiind forțată să părăsească platoul în timp ce își desfășura actul artistic.

Incidentul a avut loc în cadrul emisiunii “Petreceți cu noi”, condusă de Octavian Sandu la Inedit TV. Laura Bondari a povestit că în timp ce se afla în mijlocul filmării, aceasta a fost brusc întreruptă de realizator sub pretextul că îi strălucea fața. Cu toate că artista a contestat această justificare, susținând că nu era un motiv real pentru întreruperea filmării, a fost tratată cu agresivitate și violență verbală.

“Am fost duminică să filmez de Florii și Paște la Inedit TV, la emisiunea Petreceți cu noi, realizator Octavian Sandu. În timp ce filmam piesa, s-a oprit filmarea brusc de către realizator deoarece îl sunase cineva să caute nu știu ce prin studio. Iar mie mi-a găsit motiv să-mi spună că am transpirat pe față. I-am spus că nu este ok să mă întrerupă din filmare, mai ales că eram în live și pe pagina mea de Facebook, vă plătesc și nu semnez nicio chitanță… La care un operator, nici nu pot să reproduc, am fost înjurată și scuipată să ies afară din studio. Mi-a zis: du-te, fă, în p#&@ mea, ieși afară din studio, să nu te mai prind pe aici și m-a scuipat.”, a povestit Laura Bondari pentru Star Popular.

În urma acestui incident, artista a luat măsuri legale, depunând plângeri la Poliție și ANAF pentru a reclama abuzul suferit și pentru a cere eliberarea chitanțelor pentru plățile efectuate în cadrul emisiunii. Totodată, Laura Bondari a exprimat indignarea sa față de tratamentul nedrept la care a fost supusă și față de lipsa de reacție a realizatorului în momentul incidentului.