Șefii de la ProTV sunt dispuși să facă orice pentru a aduce înapoi la Masterchef cei trei chefi celebri: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Pentru a-i convinge să revină în emisiunea care i-a consacrat acum aproximativ 12 ani, televiziunea le-a oferit un pachet salarial extrem de avantajos.

Conform unor surse din interiorul postului tv, cei trei chefi erau remunerați cu aproximativ 300.000 de euro pe an la Antena 1 pentru emisiunea „Chefi la cuțite”. Cu toate acestea, nemulțumirile au apărut din cauza faptului că, deși veniturile din publicitate erau foarte mari, aceștia nu primeau nimic din acestea.

ProTV a făcut o ofertă generoasă pentru a-i atrage pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Masterchef. Astfel, șefii postului tv le-au propus un salariu dublu față de cel pe care îl primeau la Antena 1. Prin urmare, cei trei chefi ar urma să primească câte 200.000 de euro pe an sau aproape 20.000 de euro pe lună.

Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă cei trei chefi vor accepta oferta și își vor părăsi emisiunea de la Antena 1 pentru a reveni la Masterchef. Audiențele ar putea fi mari în cazul unui astfel de revenire, iar telespectatorii deja își fac planuri să vadă din nou trio-ul de chefi în acțiune.