Adela Popescu a luat o decizie radicală în urmă cu aproape doi ani, când s-a retras din lumea televiziunii. Deși fanii săi așteptau cu nerăbdare revenirea acesteia pe micile ecrane, vedeta a preferat să-și acorde o pauză și să se concentreze pe familie.

Motivul pentru care Adela Popescu a renunțat la televiziune a fost legat de venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Vedeta a mărturisit că se simțea extrem de obosită și nu reușea să petreacă suficient timp alături de cei mici. Această stare de oboseală a determinat-o să-și facă o prioritate din familia sa și să-și lase cariera pe plan secund.

„S-au schimbat enorm de multe lucruri. În primul rând, eu am renunțat să mai fac televiziune o vreme și cei care mă întâlnesc îmi spun în permanență că nu pot să fac asta, trebuie să fac televiziune, dar ei nici nu au înțeles, însă nici nu trebuie să înțeleagă nimeni, eu am înțeles câtă nevoie aveam să petrec timp cu copiii mei în această etapă de vârstă a lor.”, a declarat Adela Popescu.

Astfel, vedeta a ales să-și acorde timpul necesar pentru a fi alături de micuții ei și pentru a se odihni, renunțând temporar la cariera în televiziune. Decizia acesteia a surprins fanii, dar a fost motivată de dorința de a-și păstra echilibrul și de a se bucura de momentele petrecute alături de cei dragi.