Dwayne Johnson, cunoscutul actor american și fost wrestler profesionist, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după ce a primit o lovitură grea: decesul bunului său prieten, fostul campion WWE Bray Wyatt, pe numele real Windham Rotunda, la vârsta de 36 de ani.

Johnson a declarat că inima lui este frântă de vestea tragică și a mărturisit că a avut întotdeauna o „respect și o dragoste extraordinară” pentru Wyatt și familia acestuia. El a apreciat personalitatea unică și stilul de luptă al regretatului sportiv, descriindu-l ca pe un „personaj cool, greu de creat în lumea wrestlingului profesionist”.

Într-o declarație ulterioară, directorul de conținut al lui Windham Rotunda, Paul Levesque, cunoscut sub numele de „Triple H”, a confirmat decesul acestuia și a transmis condoleanțe familiei sale. Levesque a solicitat respect pentru intimitatea celor apropiați și a subliniat că gândurile lor sunt alături de aceștia în acest moment dificil.

Decesul lui Bray Wyatt a fost primit cu tristețe în comunitatea wrestlingului și în rândul fanilor, care au transmis mesaje de susținere și respect pentru memoria sportivului. Impactul pierderii sale va rămâne resimțit în industria sportului și entertainmentului, iar amintirea sa va fi păstrată vie prin contribuția sa la universul WWE.