Faimoșii de la Survivor All Stars au suferit o nouă lovitură după ce au pierdut o altă probă de imunitate. Echipa roșie va fi nevoită să se despartă de încă un membru, rămânând doar cu cinci concurenți în următoarea săptămână. Acest detaliu nu ar fi trebuit aflat încă, dar o gafă uriașă a fost făcută de cei de la Pro TV.

Marți seara, abonații platformei Voyo ar fi trebuit să urmărească episodul 35 din Survivor All Stars, dar în schimb au avut parte de episodul 36. Astfel, fanii au aflat că Faimoșii au pierdut proba de imunitate și că Ștefania Ștefan a câștigat colanul de imunitate personală. Mai mult decât atât, din cauza erorii, telespectatorii au aflat și cine sunt cei doi concurenți nominalizați pentru eliminare: Ana Maria Pal și Andrei Ciobanu.

Este de așteptat ca tensiunile să crească în tabăra Faimoșilor, iar strategiile să fie revizuite pentru a evita o nouă eliminare. Rămâne de văzut cine va părăsi competiția și cine va continua lupta pentru marele premiu. Pro TV a remediat eroarea în aproximativ o oră, eliminând episodul 36 în avans de pe platforma Voyo. Sursa: Pro TV.