Prințesa Kate Middleton, în centrul unor scandaluri după operația suferită la abdomen

Prințesa Kate Middleton a fost pusă în centrul atenției după operația recentă suferită la abdomen, fiind implicată într-o serie de scandaluri care au stârnit numeroase controverse. Zvonurile privind presupusul amor ilicit al soțului ei, Prințul William, cu marchiza Rose Hanbury, au fost infirmate de aceasta din urmă printr-o declarație oficială.

În paralel, Kate Middleton a fost și în mijlocul unei controverse legate de încălcarea confidențialității datelor medicale de către personalul unei clinici private din Londra. Autoritățile competente au confirmat că s-a produs o încălcare a regulamentelor, iar o anchetă de urgență a fost demarată.

De asemenea, o fotografie cu Prințesa publicată recent a stârnit numeroase speculații și teorii ale conspirației, fiind acuzată că ar fi fost editată în Photoshop. Agențiile de știri The Associated Press, Reuters și France Presse au retras imaginea, iar Kate Middleton a recunoscut că a efectuat unele editări și a prezentat scuze publice pentru confuzia creată.

În plus, un videoclip postat de The Sun a generat noi suspiciuni, oamenii speculând că femeia care îl însoțea pe Prințul William nu era de fapt Prințesa Kate. Cu toate acestea, s-a confirmat ulterior că era totuși Kate Middleton în acel videoclip, punând astfel capăt speculațiilor.