Daniela Crudu, fosta asistentă TV și cunoscută participanta la diverse show-uri, a decis să își facă apariția pe platforma Only Fans, făcându-și „curaj” și lăsând la o parte orice inhibiție. Aceasta a publicat tariful său pentru cei dornici să o vadă în toată splendoarea ei.

Pentru suma de 20 de euro pe lună, Daniela Crudu le oferă fanilor săi senzații puternice, afișându-se fără haine și fără nicio ezitare. Fosta asistentă TV, care a jucat în trecut în diverse emisiuni TV, a atras atenția asupra acestui nou proiect personal, punând preț pe provocările noi și pe satisfacția financiară.

În ciuda faptului că se bucură de succes și de contractele de imagine pe care le are, precum și de aparițiile sale în diverse evenimente, Daniela Crudu a recunoscut că nu vede o provocare în continuarea carierei sale în televiziune. Astfel, platforma Only Fans reprezintă o nouă oportunitate pentru ea de a-și arăta latura mai intimă și de a se conecta direct cu fanii săi.

Daniela Crudu a declarat pentru Playtech-Impact că își menține relațiile cu foștii colegi din Antena, iar comunicarea cu Dan Capatos este una frecventă. Cu toate acestea, fosta asistentă TV pare să fi explorat toate posibilitățile din industria televiziunii și caută noi provocări care să îi aducă satisfacție personală și financiară.