O crimă șocantă a cutremurat orașul Timișoara și întreaga Românie! Mirel Dragomir, un tânăr student la Medicină și Teologie din Caraș-Severin, și-a ucis iubita, Andreea, o studentă de 21 de ani la Facultatea de Medicină din Timișoara. Motivul acestui gest oribil a fost gelozia, conform ipotezelor anchetatorilor.

Pe 22 martie, după ce Andreea a decis să se despartă de el, Mirel s-a infuriat și a atacat-o cu un cuțit din bucătărie. După ce a comis crima, Mirel a părăsit scena, lăsând-o pe Andreea într-o baltă de sânge. A închis-o apoi în dormitor și a plecat de acasă împreună cu o verișoară, fără să menționeze ce a făcut.

Andreea a fost găsită de o colegă de apartament, întinsă pe pat și acoperită de sânge. Eforturile medicilor au fost în zadar, iar tânăra era deja decedată de câteva ore. Autoritățile l-au adus pe Mirel la audieri, unde acesta a recunoscut fapta și a spus că a fost rezultatul unui conflict spontan. Tragedia a șocat întreaga comunitate, iar ancheta continuă pentru a se stabili toate detaliile acestui act de violență inacceptabil.