Specialiști IT căutați la CNAS: Experți hardware, baze de date și DevOps

Centrul Național de Asigurări Sociale (CNAS) a anunțat că sunt disponibile trei posturi de specialiști în tehnologia informației (IT). Instituția caută un expert hardware și virtualizare, un expert baze de date și un expert dezvoltare și operare (DevOps).

Potrivit anunțului publicat, câștigătorii concursului vor fi angajați pe perioadă determinată, iar salariile pot ajunge la peste 37.000 de lei brut. Nivelul de salarizare va fi de până la cinci ori valoarea câștigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2024.

Pentru a ocupa unul dintre aceste posturi, candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ superior cu specializarea IT, să aibă minim doi ani de experiență profesională atestată în domeniul studiilor și să fi participat în cadrul unei echipe la implementarea unui sistem informatic complex.

Persoanele interesate pot depune dosarul de înscriere la sediul CNAS până la data de 16 aprilie 2024, orele 17:00. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 23 aprilie 2024, începând cu orele 10:00, tot la sediul instituției.

Candidații declarați admiși la proba scrisă vor susține proba interviu în maxim patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Toate detaliile legate de condițiile de participare, actele necesare și tematica concursului pot fi găsite pe site-ul CNAS, în secțiunea „Informații publice”.