Andreea Marin, fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize!”, a făcut publice detalii despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi, extrem de discreți în privința vieții personale, trăiesc o poveste de dragoste de aproape șase ani.

Într-un interviu acordat recent pentru Antena Stars, Andreea Marin a vorbit despre modul în care durerea i-a apropiat pe ea și pe Adrian Brâncoveanu. Ambii se aflau într-o perioadă dificilă a vieții lor când au început relația, iar acest lucru i-a adus mai aproape unul de celălalt.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt”, a mărturisit Andreea Marin.

Despre căsătorie, vedeta a explicat că nu simte nevoia de a se căsători în viitorul apropiat. Cu trecutul său marcat de multe dezamăgiri în dragoste, Andreea Marin consideră că este pe drumul cel bun alături de Adrian Brâncoveanu.

În ceea ce privește căsnicia în ziua de azi, Andreea Marin subliniază schimbările în mentalitatea societății: „În ziua de azi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă.”

În concluzie, Andreea Marin a vorbit despre perioada fericită prin care trece alături de Adrian Brâncoveanu: „Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul.”