Fuego, cunoscutul interpret de muzică populară, se confruntă cu probleme de sănătate, pe care le-a moștenit de la tatăl său. Artistul a vorbit deschis despre complicațiile la inimă cu care se confruntă și despre tratamentul pe care îl urmează pentru a-și menține starea de sănătate sub control.

În ciuda acestor probleme, Fuego a reușit să slăbească peste 12 kilograme în ultima perioadă. El recunoaște că a fost mereu un gurmand și că a avut fluctuații mari în greutate, dar acum se simte mai bine și încearcă să aibă un stil de viață mai sănătos.

„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima … eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate. Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme”, a mărturisit Fuego.

Artistul a vorbit și despre obiceiurile alimentare din copilărie, care au contribuit la fluctuațiile sale de greutate. Cu toate acestea, acum încearcă să fie mai atent la ceea ce mănâncă și să aibă grijă de sănătatea sa, pentru a putea continua să se bucure de succesul său profesional și de dragostea fanilor săi.