Cornel Palade și Romică Țociu, cei doi comedienți care au fermecat milioane de spectatori în ultimii 20 de ani, au decis să își urmeze drumurile separate. Despărțirea lor a surprins pe mulți fani, iar acum cei doi au venit cu explicații.

Cornel Palade, în vârstă de 69 de ani, a declarat că nu înțelege de ce cuplul lor s-a destrămat. „Nu ştiu, sincer, ce s-a întâmplat. Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare. Şi uşor, uşor am dispărut. Dacă s-a crezut că e o reţetă mai viabilă cea în care Palade nu mai apare, am făcut un pas în spate. Dar, personal, nu cred că a fost o alegere bună!”, a spus el pentru impact.ro.

Comedianții au negat existența unor certuri între ei și au subliniat că despărțirea a fost înțeleasă ca o evoluție naturală. Cornel Palade a dezvăluit că are de gând să se dedice muzicii și să lanseze un album în care va include 15 melodii proprii. „Aşa m-am întors la prima mea dragoste. Nu m-am decis ce titlul îi voi pune albumului meu. Ce vă pot garanta însă de pe acum e că cele 15 melodii vă vor mişca. Vor fi 15 melodii de suflet, de petrecere, de viaţă, aşa cum ne plac nouă, românilor”, a spus Palade.

În ciuda despărțirii lor ca duo comico-muzical, Cornel Palade și Romică Țociu au promis că vor rămâne activi în industria artistică și că își vor continua carierele individuale. Astfel, fanii lor pot să se aștepte la noi proiecte și surprize din partea ambilor artiști.