Dana Budeanu, o prezență cunoscută în lumea modei și a televiziunii, este recunoscută pentru opinii sale puternice și pentru creațiile sale vestimentare. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa Dana Budeanu înainte de a deveni celebră.

Dana Budeanu a devenit cunoscută după ce a prezentat o rubrică de critică vestimentară pentru revista Ciao, pe vremea când aceasta era patronată de soțul său. Cu toate acestea, Dana Budeanu are un CV impresionant, având studii finalizate la Londra și obținând un master și chiar un doctorat.

„Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu exista nimic. În afară de o fată de 22 de ani, care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea. Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presă din România. S-au înființat începând cu anul 2004. La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam aceasta este istoria despre nevasta lu’, în acest caz”, a declarat Dana Budeanu pe blogul personal.

Astfel, Dana Budeanu este o persoană cu o educație solidă și o carieră impresionantă în lumea modei și a media, iar acest background academic și profesional aduce o nouă perspectivă asupra reputației sale de critic de modă și prezentatoare TV.