Alex Delea, concurent eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV

Alex Delea, câștigătorul sezonului 3 al competiției Survivor All Stars de la Pro TV, se confruntă acum cu o posibilă eliminare prematură din cauza unei accidentări grave survenite în timpul unei întreceri.
Într-o glumă cu colegii săi, Robert Moscalu și Iancu Sterp, Alex s-a accidentat și și-a rupt genunchiul, fiind necesară intervenția de urgență a ambulanței pentru a fi transportat la spital. Din cauza gravității accidentării, există șanse mari ca Alex să fie eliminat din competiție pe motive medicale, la fel cum s-a întâmplat și cu colegul său, Jorge.
Suspiciunile privind eliminarea lui Alex delea sunt întărite de faptul că acesta nu apare în niciuna dintre imaginile prezentate într-un teaser pentru episodul următor al competiției, difuzat de Pro TV în finalul ediției de joi seară.

În același timp, în cadrul competiției Survivor All Stars, Maria Chițu a fost eliminată după o confruntare cu Alexandra Duli. Despre experiența sa la Survivor, Maria Chițu a declarat: „Sezonul ăsta a fost foarte diferit pentru mine, la fel de greu, dar l-a asociat mai mult cu un spital, mă întreba lumea acasă de ce mă întorc la Survivor, pentru că aici vii bolnav, vii cu inima ca într-o iesle săracă și pleci ca un templu curat. Aici m-am conectat cel mai mult cu Dumnezeu”.