Gabriela Cristea, vedeta cunoscută și apreciată pentru prezența sa pe micile ecrane, a făcut o tranziție curajoasă către lumea afacerilor. Vedeta TV și-a deschis propria afacere, producând cozonaci artizanali, zacuscă, dulceață de ardei iute și de portocale.

Cu toate acestea, prețurile produselor sale au stârnit critici din partea unor potențiali clienți, care au considerat că acestea sunt exagerat de mari. Cozonacii sub marca Gabriela Cristea sunt vânduți între 85 și 140 de lei pentru o bucată de 900 de grame, iar un borcan de zacuscă poate fi achiziționat la prețul de 33,50 lei, iar dulceața de ardei iute sau de portocale la 26,50, respectiv 28,50 lei.

Printre criticile exprimate pe rețelele de socializare s-a remarcat și nemulțumirea față de prețurile ridicate, considerate inaccesibile pentru unii. Un internaut a subliniat: „Sunt foarte scumpi cozonacii. Nu toată lumea își permite să cumpere un cozonac.”

Gabriela Cristea, însă, rămâne fermă în decizia sa de a oferi produse de calitate superioară și continuă să își încânte clienții cu talentele sale culinare. Vedeta TV a mărturisit online: „Sunt produse pe care eu le fac și cu siguranță le-ați mai văzut la mine. Vreau să vă arăt câteva produse pe care le am acasă și pe care le fac. Am pregătit niște borcane cu dichis. Dar să trecem la degustat.”