Disensiuni la Survivor All Stars: Tensiuni între concurenți
Competiția Survivor All Stars se află în toi, iar tribul Războinicilor se confruntă cu probleme serioase legate de strategiile adoptate în ultimele etape. Robert Moscalu și Sorin Pușcașu au făcut publică nemulțumirea lor față de modul în care echipa a gestionat competiția, considerând că deciziile luate recent nu au adus rezultatele dorite.

Elementul central al disputelor din tribul Războinicilor este Ștefania, pe care colegii săi o consideră principalul arhitect al strategiilor care au dus la seria de înfrângeri. Robert Moscalu a subliniat că greșelile repetate în strategie au dus la un rezultat neașteptat în ultima etapă a competiției: „Jocul de ieri l-am simțit al nostru. Nu știu cum, nu sunt surprins, iar s-a greșit strategia, iar s-a greșit la fete. Dacă o luam pe Ana Pal în prima rundă puteam câștiga, chiar puteam câștiga.”

Sorin Pușcașu a accentuat problema comunicării și lipsei de flexibilitate din echipă, subliniind că opinia celorlalți membri nu a fost luată în considerare de Ștefania: „Nimeni nu i-a spus niciodată: stai așa, că nu e așa, nu e bine așa, să o mai gândim. Ștefania era foarte vehementă că noi trebuie să o ascultăm și ea nu ne-a ascultat pe noi.”

Problema majoră a echipelor de comunicare bidirecțională a fost evidentă și în alegerea greșită a concurentului pentru probe, cu preferința pentru Ana Porgras în defavoarea Anei Pal. Pușcașu a explicat că echipa a așteptat mult de la Ana Pal și că aceasta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor: „S-au grăbit să o ia pe Ana Porgras, când trebuia să joace Ana Pal, noi așteptăm asta de când a intrat Ana Pal și am văzut că nu se descurcă la apă.”

Pe măsură ce presiunea competiției crește, Războinicii trebuie să găsească o modalitate de a comunica mai eficient și de a elabora strategii care să le aducă succesul. Pentru a rămâne în cursa pentru supraviețuire, echipa trebuie să învețe din greșelile trecute și să își reevalueze abordarea în competiția Survivor All Stars.