Recent, atmosfera din lumea showbiz-ului românesc a fost animată de declarațiile incendiare făcute de Andreea Tonciu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Fosta concurentă de la Survivor All Stars nu s-a ferit să-și exprime părerile în ceea ce privește foștii săi colegi de competiție, în special față de Zanni, un alt concurent marcant al show-ului.

Andreea Tonciu a dezvăluit în emisiune că, inițial, îl considera pe Zanni un favorit pentru victoria finală în cadrul Survivor, însă comportamentul acestuia ulterior a făcut-o să-și schimbe radical opinia. Tonciu a acuzat că a fost subestimată de către Zanni și că a fost naivă în a crede promisiunile făcute de acesta. Aceste dezvăluiri evidențiază tensiunile și rivalitățile care pot apărea între concurenții unui reality-show, unde alianțele și relațiile se schimbă cu rapiditate.

„Îmi vine să sparg televizorul, dar am dat 100 de milioane pe el și nu mă îndur. Mă enervează multe persoane de acolo. Zanni mă enervează rău de tot! Îmi iau hate, nu-mi iau hate, nu mă interesează. Ce s-a dus acolo să fie dictator? Eu acum realizez cât de naivă am fost eu. Eu l-am ascultat pe Zanni, Andreea Tonciu, care nu îl ascultă pe soțul ei, l-a ascultat pe Zanni. M-a făcut cu capul! Îi manipulează pe toți. Dar cine e Zanni? Mă enervează pentru că m-a subestimat. Eu sunt o persoană extrem de sinceră și am spus ce caut eu la Survivor. A vorbit că sunt veriga slabă. Știu că sunt, că nu sunt vreo sportivă! Îmi zicea că dacă îl ascult, rămân în concurs. La final o să ne revedem și am să-i spun eu niște vorbe! Nu îi spun aici că luăm amendă!”, a declarat Tonciu în cadrul emisiunii.

În ciuda tensiunilor evidențiate anterior, Andreea Tonciu și-a exprimat speranța că premiul mare și recunoașterea să meargă către un membru al echipei „Războinicilor”, subliniind dorința ca trofeul și suma de 100.000 de euro să ajungă la cineva „care chiar are nevoie de acești bani”. Această declarație evidențiază o latură empatică a vedetei, care adaugă o notă de umanitate în contextul rivalităților din showbiz-ul românesc.