Andra și Cătălin Măruță, cuplul de aur al showbiz-ului românesc, se află acum în centrul atenției după ce clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut o previziune sumbră cu privire la viitorul lor.

Potrivit lui Carmen Harra, relația celor doi ar putea să se sfârșească după 13 ani de căsătorie, din cauza Andrei. Aceasta a precizat că ei nu sunt suflete pereche și că căsnicia lor ar fi fost programată.

Deși inițial nu au existat semne de probleme în relația lor, recent au apărut zvonuri conform cărora Andra ar fi fost văzută în compania lui Adrian Sînă, un bun prieten al familiei. Acest lucru a stârnit speculații cu privire la un presupus divorț între Andra și Măruță.

Artistul Adrian Sînă a ținut să-i transmită un mesaj lui Cătălin Măruță, asigurându-l că va avea grijă de Andra și că este o femeie frumoasă și deosebită.

În ciuda acestor zvonuri și speculații, Andra și Cătălin Măruță nu au făcut nicio declarație publică în legătură cu aceste informații. Fanii își exprimă îngrijorarea cu privire la viitorul cuplului, așteptând cu sufletul la gură dezvoltările ulterioare ale situației.