Rareș Prisăcariu, câștigătorul sezonului 13 al emisiunii Românii au Talent, a reușit să cucerească publicul cu talentul său incontestabil și pasiunea pentru lectură. Micuțul din Botoșani a povestit recent cum a evoluat viața sa în ultimul an, de la câștigarea competiției până la mutarea sa în București și drumul său spre visul de a deveni actor.

Cu peste 200 de cărți citite și o abilitate impresionantă de a recita poezii, proză și monologuri, Rareș a reușit să impresioneze juriul și telespectatorii emisiunii. Emoționantul său parcurs l-a determinat să se mute în București pentru a-și urma visul de a deveni actor. Cu toate că recunoaște că a fost o decizie dificilă, micuțul de clasa a-2a se descurcă și își urmează pasiunea la Academia de Teatru și Film.

„Sunt la Academia de Teatru și Film, merg la fiecare sfârșit de săptămână. Vreau să fiu actor, acesta e visul meu. Eu mi-am pus o dorință la Crăciun, acela de a-mi aduce un rol într-un film și cred că visul meu se va îndeplini. Eu fac și cursuri de jurnalism.”, a mărturisit Rareș într-o apariție la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Pasiunea și determinarea lui Rareș Prisăcariu sunt impresionante, iar munca sa asiduă la Academia de Teatru și Film îi deschide uși spre un viitor strălucitor în lumea actoriei. Cu fiecare pas mic pe care îl face spre visul său, micuțul demonstrează că talentul și pasiunea pot fi cheile succesului, chiar și la o vârstă atât de fragedă.