Raluca Bădulescu, cunoscuta prezentatoare de televiziune, a dezvaluit recent intr-un podcast realizat de Ilinca Vandici, ca a apelat la diverse interventii estetice pentru a-si imbunatati aspectul fizic. Vedeta a recunoscut deschis ca a recurs la o operatie de micsorare a stomacului pentru a reusi sa slabeasca initial, insa a dezvaluit ca foloseste si alte trucuri pentru a-si mentine greutatea dorita.

„Acum doi ani fusesem 80 de kilograme. Kilogramele in plus se vor mai aduna odata cu varsta, nu mai am 20 de ani. Ma bucur mult, mult, mult. Oricum varsta e doar un numar. Am ajuns acum sa am 48 de kilograme la 48 de ani, pentru mine este un vis implinit. Sunt fix asa cum imi doresc, va rog nu-mi mai luati bucuria”, a declarat Raluca Bădulescu.

Vedeta a vorbit si despre interventiile estetice la nivelul fetei la care a apelat pentru a-si pastra aspectul tanar si proaspat. „Mi-e frica de batranete, normal ca imi e. Simt nevoia sa ma intind, sa ma luminez, sa ma intineresc si stie domnul doctor ce-mi trebuie. Fac botox la ochi, puține injectări cu cristale de calciu, acid hialuronic, buzele, cam atat. Eu n-am intervenții estetice majore. Pe acelea le pastram pentru cand voi avea 60 de ani. Mi le doresc, vreau sa le fac, insa domnul doctor a spus ca momentan sa mai asteptam”, a explicat Raluca Bădulescu.

Desi recunoaste ca a apelat la interventii estetice, vedeta subliniaza ca se simte foarte bine in pielea ei si nu acorda importanta comentariilor rautacioase de pe retelele de socializare. „Am avut noroc de la Dumnezeu, parintii mei au gene foarte bune, arata extraordinar de tineri. Si fizic si psihic sunt superbi”, a adaugat Raluca Bădulescu cu sinceritate.