Oana Roman a reacționat vehement după ce a fost acuzată că nu a achitat serviciile unei clinici medicale. Vedeta a mărturisit că a uitat să plătească din cauza momentelor grele prin care a trecut după moartea mamei sale, Mioara Roman. Cu toate acestea, abordarea angajaților a dezamăgit-o profund.

Oana Roman a povestit recent pe Instagram cum a uitat să achite două ședințe de terapie în urma decesului mamei sale. „Aveam de plătit două ședințe de terapie pe care nu le plătisem pentru că le făcusem online și… a murit mama… pur și simplu am uitat. Efectiv, am uitat. Că mi-au adus aminte că trebuie să plătesc, nu este o problemă. Problema este maniera în care au decis să îmi aducă aminte că trebuie să achit”, a declarat vedeta.

Oana Roman a evidențiat importanța empatiei în relația cu clienții și pacienții și a criticat modul în care a fost abordată de un reprezentant al clinicii medicale. „Mesajul pe care mi l-au trimis a sunat: ‘Încă nu am primit plata. Mulțumim’. Măi, un pic de empatie? Că nu e ca și cum dispar fără să plătesc, e și greu să nu mă găsești pe mine în țara asta”, a adăugat aceasta.

Pe de altă parte, fanii au reacționat vehement la postarea Oanei Roman, criticându-i atitudinea și susținând că reprezentanții clinicii medicale au procedat corect. Comentariile au variat de la ironii la jigniri, internauții reproșând vedetei că a făcut reclamă în loc să-și achite datoriile.

În concluzie, situația a stârnit reacții puternice din partea fanilor, care au împărțit opinii divergente cu privire la abordarea problemei. Oana Roman a subliniat importanța empatiei în interacțiunea cu clienții, în timp ce unii internauți au apreciat atitudinea clinicii medicale.