Jador, fostul concurent de la Survivor All Stars, a dezvăluit recent într-un podcast cu Jorge că nu și-a dorit întotdeauna să ajungă cântăreț. După absolvirea masterului în Comunicare, el și-a dorit să urmeze calea profesoratului universitar.

Jador a povestit că s-a dedicat studiilor încă de la vârsta fragedă, fiind unul dintre cei mai buni elevi la matematică în școală. Chiar dacă a fost mereu pasionat de muzică încă din copilărie, el nu a exclus posibilitatea de a urma o carieră în alt domeniu. Mai exact, dorea să devină profesor universitar în cazul în care muzica nu i-ar fi adus succes.

„Am terminat ASE-ul și masterul în comunicare. Am vrut să mă fac profesor universitar și am devenit cunoscut. Mi-a ieșit cu muzica. Chiar dacă mă făceam profesor universitar, eu tot cântam, și tot manele”, a explicat Jador în podcast.

Fără ezitare, Jador a subliniat că chiar și ca profesor universitar, nu ar fi renunțat la cântat, continuând să interpreteze manele. El a dezvăluit că există o percepție greșită asupra acestui gen muzical și a subliniat că îi place foarte mult muzica de acest gen.

„Oamenii când aud manele asociază cu muzica orientală, aș putea să o numesc. Nu aș putea să cânt vreodată altceva. Îmi place de mor muzica asta”, a mai adăugat Jador.

Astfel, Jador a clarificat că, chiar dacă calea sa a fost diferită de cea pe care o anticipase, muzica a devenit o parte importantă a vieții sale, pe care nu ar fi renunțat să o practice nici măcar ca profesor universitar.