Dana Roba se teme în continuare pentru viața ei așa că a luat decizia să plece din țară, imediat după ce va obține custodia fetelor sale.

Make-up artistul Dana Roba a trecut printr-o experiență traumatică anul trecut, fiind victima violenței domestice din partea fostului său soț, Daniel Balaciu, care a lovit-o cu un ciocan în cap până când a ajuns în comă. Deși agresorul se află acum în spatele gratiilor, Dana Roba încă trăiește cu teama că ar putea fi ucisă de acesta.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „Follow us”, Dana Roba a mărturisit că intenționează să obțină custodia celor două fiice ale sale pentru a putea părăsi România și a începe o nouă viață în altă țară alături de actualul ei iubit, Beni. Make-up artistul este determinată să se asigure că individul care i-a provocat atât de mult rău nu îi va mai putea face vreodată rău ei sau copiilor săi.

„Eu acum trebuie să mă lupt pentru custodia copiilor, îmi doresc foarte mult să am custodia. Nu îmi doresc apartamentul, nu îmi doresc nimic, îmi doresc custodia copiilor mei, pentru că în următorii cinci ani eu îmi doresc să plec din țara asta. Eu îmi doresc să plec din România. După ce câștig procesul și așa mai departe, îmi doresc să îmi cumpăr o casă în Germania, Elveția, oriunde, în orice țară și să părăsesc România.”, a declarat Dana Roba.

În ceea ce privește procesul de divorț, Dana Roba a menționat că așteaptă ca acesta să se încheie până în luna iunie și speră că agresorul său va fi condamnat. De asemenea, make-up artistul a relatat un incident din sala de judecată în care Daniel Balaciu i-a făcut gesturi nepotrivite, cerându-i să îi arate verigheta și schimbându-și atitudinea când a fost confruntat cu o imagine a rănilor pe care le-a provocat.

În ciuda greutăților întâmpinate, Dana Roba își menține hotărârea de a pleca din țară pentru a-și asigura siguranța ei și a fetelor sale. Planurile ei de a se stabili în altă țară reflectă determinarea sa de a-și construi o viață nouă și de a scăpa definitiv de trecutul marcat de violență și abuz.