Prezentatorul PRO TV, Cătălin Măruță, a reacționat vehement la ironiile răutăcioase privind asemănarea fiului său, David, cu cântărețul de manele Jean de la Craiova. Situația a luat o turnură neașteptată după ce fiica sa, Eva, a fost criticată dur pentru debutul său în filmul „Tati part-time”.

După ce Eva Măruță a fost ținta unor atacuri pe internet, fiul lui Cătălin Măruță, David, a devenit subiectul unor glume nepotrivite referitoare la asemănarea sa cu Jean de la Craiova. Prezentatorul TV a decis să intervină și să adreseze un mesaj categoric haterilor care au lansat aceste glume.

„Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a declarat Cătălin Măruță.

În același timp, criticul de film Irina Margareta Nistor a intervenit în această controversă, susținând că Eva Măruță are mult talent și că valul de critici este generat de succesul său. „Nu arunci cu pietre decât în copacul cu roade, asta este. La pachet cu hate-ul pentru ea m-au cooptat și pe mine acolo. Nu pot să îmi explic asta, ideea cum are cineva succes, imediat trebuie să dai cu pietre. Dar e un succes de roade frumoase și când am zis că joacă bine, chiar joacă bine”, a precizat Irina Margareta Nistor.