Noul sezon Chefi la Cuțite a început sub semnul controverselor și nemulțumirilor fanilor emisiunii. Imaginile din intro-ul show-ului i-au scandalizat pe telespectatori, care consideră că Antena 1 a denigrat foștii chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Lansat pe 18 martie 2024, sezonul 13 aduce o schimbare importantă în echipa de jurați, cu Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia la masa jurizării. Cu toate acestea, noul intro al emisiunii a stârnit critici acerbe din partea telespectatorilor.

Imaginile care îi prezintă pe cei trei foști chefi părăsind definitiv bucătăria Chefi la Cuțite au stârnit nemulțumirea fanilor. Comentariile dure de pe rețelele de socializare au criticat modul în care Antena 1 a gestionat plecarea acestora și prezentarea noilor jurați.

„Intro-ul… jenant. Se putea și fără dramă. Nu știți ce să mai faceți să atrageți audiență. Ideea e că azi o să aveți audiență. Că lumea se va uita de curiozitate. Ok, orice început are un sfârșit, și știm că chefii nu puteau sta la nesfârșit la această emisiune. Ceea ce e jalnic e cum îi denigrați”, a fost unul dintre comentariile dure lăsate de telespectatori.

De asemenea, unii consideră că noul sezon nu va mai avea același farmec fără cei trei chefi care au părăsit emisiunea. Fanii sunt dezamăgiți de schimbările din show și de modul în care au fost prezentate în intro-ul noului sezon.

Cu toate acestea, rămâne de văzut cum va evolua această ediție a emisiunii Chefi la Cuțite și cum vor reacționa telespectatorii în fața noilor schimbări aduse de Antena 1.