Daiana Anghel respinge acuzațiile de manipulare și subliniază că durerea de spate a fost reală, nu o strategie. După ce a câștigat Power Couple alături de Sorin Gonțea, Daiana a fost criticată pe rețelele de socializare pentru presupuse manevre. Cu toate acestea, Daiana a explicat că durerea de spate a apărut după o probă de țevi și a fost reală, susținând că nimeni nu își punea problema întoarcerii acasă la acel moment.

În ciuda criticilor care au apărut pe rețelele de socializare, Daiana Anghel a subliniat că victoria lor la Power Couple a fost câștigată pe merit și că experiența trăită în Malta a fost una autentică și intensă. Ea a respins părerile celor care nu au fost prezenți acolo și care, în opinia sa, nu pot înțelege cu adevărat ceea ce înseamnă să faci față unor provocări de acest gen.

„Nu sunt curioasă de părerile unor oameni care nu au fost cu noi acolo, este experiența noastră și nimeni/nimic nu ne poate lua bucuria faptului ca am câștigat și că am avut parte de cea mai tare aventură, cu atât mai puțin cei care comentează de pe canapea și au impresia ca le știu pe toate bazat pe câteva cadre de la televizor”, a subliniat Daiana Anghel.

Astfel, Daiana Anghel a vrut să lămurească situația și să respingă acuzațiile care au apărut după victoria lor la Power Couple, susținând că experiența lor a fost autentică și că nu a fost vorba de nicio strategie sau manipulare.