Naomi Hedman și-a găsit un nou iubit, după despărțirea de Florin Ristei! Fosta concurentă de la X Factor România a făcut publică relația sa cu noul partener printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare.

După ce și-a anunțat despărțirea de celebrul cântăreț român, Naomi Hedman a decis să-și arate fanilor cine i-a luat locul în inima ei. Cântăreața a postat o fotografie cu câinele ei de companie, însoțită de un mesaj plin de emoție: „4573 de zile de când te iubesc și continuă”.

În urmă cu două săptămâni, Florin Ristei a confirmat despărțirea de Naomi Hedman în cadrul unui podcast. Artistul a vorbit deschis despre motivul separării și a recunoscut că relația cu fosta sa logodnică a fost cea mai importantă experiență din viața sa. „Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”, a mărturisit Florin Ristei.

În ciuda despărțirii, Naomi Hedman și Florin Ristei păstrează o relație de respect și prietenie. Cântăreața a ales să se recreeze și să își concentreze atenția pe relația cu noul său iubit, câinele ei de companie, demonstrând că iubirea poate lua multe forme și poate aduce bucurie chiar și în cele mai dificile momente.