Gabriela Cristea și-a deschis o afacere cu produse din propria cămară

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV, a decis să împărtășească cu publicul său pasiunea ei pentru preparatele de casă deschizând o afacere cu produse din propria cămară.

Vedeta a făcut publică pe rețelele de socializare gama sa de produse artizanale, printre care se numără dulceață de ardei iuți, de portocale, zacuscă de vinete sau de fasole. Acestea sunt doar câteva dintre bunătățile pe care Gabriela Cristea le-a pregătit cu atenție și pricepere în cămara sa.

„Sunt produse pe care eu le fac și cu siguranță le-ați mai văzut la mine. Vreau să vă arăt câteva produse pe care le am acasă și pe care le fac. Am pregătit niște borcane cu dichis. Dar să trecem la degustat”, a declarat Gabriela Cristea, prezentând publicului său preparatele sale.

Printre produsele oferite de Gabriela Cristea se numără zacuscă cu vinete și ardei mulți, zacuscă cu fasole, ideală pentru iubitorii de arome tradiționale, dar și dulceață de ardei iuți, dulceață de portocale sau alte delicatese de casă, potrivite pentru diferite ocazii.

Prețurile pentru aceste preparate variază între 26,50 lei și 33,50 lei, în funcție de tipul de zacuscă sau dulceață ales. Gabriela Cristea a subliniat că a dorit să ofere produse de calitate, preparate cu pasiune și atenție la detalii, pentru a le aduce bucurie celor care le vor degusta.

Astfel, pasiunea pentru preparatele de casă a dus la deschiderea acestei afaceri și la împărtășirea cu publicul a bucuriei de a gusta arome autentice și delicioase, pregătite cu dragoste și pricepere.