Florin Salam s-a întors la secția de poliție, la doar o săptămână de când a fost reținut într-un dosar de înșelăciune. Manelistul a făcut declarații despre situația sa și a mărturisit că există oameni care ar dori să îi facă rău.

Regele manelelor a fost prezent marți dimineață la secția de poliție pentru a semna controlul judiciar dispus de magistrați în cazul său. Acesta a negat cu fermitate acuzațiile care i se aduc, susținând că a fost implicat într-un conflict în care oameni încearcă să îi facă rău.

Florin Salam a declarat că există persoane care au avut interese financiare de la care s-au abătut și încearcă să îl compromită. Manelistul este convins că adevărul va ieși la iveală și că va putea demonstra că este nevinovat în acest caz.

Avocata lui, Beatrice Comăniceanu, a explicat că Florin Salam va fi obligat să se prezinte de patru ori pe lună la secția de poliție pentru a semna actele necesare în cadrul controlului judiciar. Acesta va trebui să respecte cu strictețe restricțiile impuse de instanță pentru a rămâne în libertate până la soluționarea dosarului.

Florin Salam a fost mai sincer ca niciodată în ceea ce privește situația sa cu justiția și a declarat că se va prezenta la toate audierile și va colabora cu autoritățile pentru a-și dovedi nevinovăția. Manelistul a lansat acuzații și avertizări către cei care ar încerca să îi facă rău și a subliniat că este hotărât să lupte pentru a-și apăra reputația și cariera.