Bruce Willis se retrage din actorie

Actorul Bruce Willis a anunțat recent că se retrage din lumea actoricească din cauza unei boli grave. Anunțul a fost făcut de una dintre fiicele sale, Rumer, care a precizat că actorul a fost diagnosticat cu afazie, o boală care îi afectează abilitățile cognitive, în special vorbirea.

„Această boală îi afectează capacitatea de a comunica și, din păcate, nu își mai poate continua activitatea actoricească”, a declarat Rumer într-o postare pe Instagram.

Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, a luat această decizie radicală după consultarea cu medicii și o perioadă de reflecție. Familia actorului a transmis un mesaj de mulțumire pentru susținerea primită și a asigurat că vor trece împreună peste această încercare dificilă.

Afazia este o afecțiune comună la persoanele de peste 65 de ani și poate fi cauzată de diverse factori, precum accidente vasculare cerebrale, leziuni la cap, tumori cerebrale sau boli. Totuși, Bruce Willis a fost unul dintre cei mai cunoscuți și profitabili actori din lume, cu filme care au înregistrat încasări de peste 5 miliarde de dolari.

Actorul a fost căsătorit timp de 23 de ani cu Demi Moore și au împreună trei fiice. După divorțul de aceasta în anul 2000, Bruce s-a căsătorit cu actuala sa soție, Emma, cu care are încă două fiice.

Decizia lui Bruce Willis de a se retrage din actorie a fost primită cu tristețe de către fani, care își exprimă sprijinul și gândurile bune pentru actorul care a marcat industria cinematografică timp de mai mulți ani.