Oana Roman a reușit să slăbească peste 20 de kilograme cu ajutorul unei diete strict controlate și a unor proceduri corporale începute acum un an și jumătate. Recent, vedeta a fost prezentă la un eveniment monden unde a atras toate privirile cu noua sa siluetă mult mai suplă.

Reporterii CIAO.RO au descoperit că Oana Roman a urmat o dietă riguroasă care i-a permis să scape de peste 20 de kilograme. Această transformare a fost remarcată și de internauți, unii dintre aceștia fiind sceptici cu privire la autenticitatea aparițiilor sale online. Cu toate acestea, Oana Roman a confirmat că a slăbit în mod sănătos și că este mulțumită de rezultate.

În ciuda succesului său în lupta cu kilogramele în plus, Oana Roman a recunoscut că încă mai are unele aspecte ale corpului pe care dorește să le îmbunătățească. Astfel, vedeta se gândește serios la o intervenție chirurgicală care ar viza atât aspectul medical, cât și cel estetic.

„De mult vreau să-mi fac o operație care nu este neapărat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea. Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neapărat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am. E singura la care m-am gândit. Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Și în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neapărat”, a declarat Oana Roman.

Cu toate acestea, vedeta a subliniat că a reușit să slăbească și să își îmbunătățească aspectul fizic în mare parte datorită dietei și procedurilor corporale pe care le-a urmat cu disciplină. Oana Roman continuă să inspire și să încurajeze prin propriul exemplu de determinare și perseverență în atingerea unui stil de viață sănătos și echilibrat.