Anda Calin, sotia lui Liviu Varciu, a dat un raspuns surprinzator unui fan curios care a intrebat daca intentioneaza sa divorteze de Liviu, avand in vedere ca cei doi au petrecut o perioada separati in trecut.

„Stii ceva ce nu stiu eu?”, i-a replicat Anda fanului, amuzata de intrebarea neasteptata. Emotiile viu colorate care au insotit raspunsul sugereaza ca fanul nu a reusit sa o puna in dificultate, asa cum si-ar fi dorit.

Anda a vorbit deschis despre gelozie si increderea pe care o are in Liviu. Intr-o sesiune „Q&A – Intrebari si Raspunsuri”, ea a raspuns unei intrebari incomode despre cum poate sa aiba atata incredere in sotul sau, dat fiind numarul de fete care ii roiesc in jur.

„Am incredere in Liviu pentru ca mi-a castigat-o si pentru ca nu-mi ofera niciun motiv de gelozie. Asta nu inseamna ca nu sunt deloc geloasa (sunt berbec si ce e al meu e doar al meu, altfel ies scantei). Atunci cand iubesti, automat exista un strop de gelozie”, a explicat Anda Calin.

Desi au trecut prin obstacole in relatie, cum ar fi o separare de patru luni in 2018 din cauza unor neintelegeri, cei doi au reusit sa depaseasca orice dificultate. Relatia lor este solida in prezent, iar comunicarea deschisa si mici disputa sunt elemente normale intr-un cuplu.

„Ne intelegem foarte bine, chiar aproape perfect. Au fost discutii, dar mici, asa cum exista in orice relatie. Am stat separat patru luni, in 2018, dar ne-am impacat si ne-am mutat din nou impreuna. E important sa existe acomodare intr-un cuplu”, a marturisit Anda Calin pentru Playtech.